top of page

Εταιρείες παραγωγής σκατών...

Αυτιά γεμάτα ακαθαρσίες και τυρί, που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.

``Η δουλειά σας είναι πολύ καλή αλλά αυτή την περίοδο δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, ίσως αργότερα``

Αυτά τα λόγια τα ακούς σχεδόν καθημερινά στις εταιρίες παραγωγής δίσκων από τους αυτοαποκαλούμενους μουσικούς παραγωγούς οι οποίοι έχουν πλήρη άγνοια.

Η εικόνα μέσα στις εταιρίες είναι δραματική. Άδεια γραφεία από προσωπικό και γεμάτα cd με όνειρα ανθρώπων, ψυχή και τέχνη, μερικές φορές.

CD από μανούλες που θέλουν οι κόρες τους να γίνουν Δέσποινα Βανδή Νο2. Στέλνουν και φωτογραφίες τους με τις κόρες να ποζάρουν σαν πουτανες που παίζουν σε τσόντα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Αυτά βλέπουν, αυτά κάνουν, νομίζοντας ότι ο κωλος και τα μπούτια έχουν την ίδια αξία με την έμπνευση, την ερμηνεία, τις σπουδές, τις θυσίες, τον σεβασμό στην τέχνη και τα χρόνια προσπάθειας και μελέτης.

Αν ο παραγωγός ή προαγωγός πια, που συνήθως είναι αγαμητος, βλέπε ``Κ…... παλαι ποτέ MBI`` θέλει και του κάτσει το μωρό, τότε όλα αλλάζουν.

Ω! μα τι φωνή, ταλέντο και όλα τα υπόλοιπα απαίσια που ακούγονται από έναν μεσόκοπο καυλωμένο διευθυντή εταιρίας δίσκων.

``Σε λίγο καιρό αρχίζουμε στούντιο αφού πρώτα βέβαια βρούμε και τα ανάλογα τραγούδια που αρμόζουν στο απαράμιλλο μουνι σου..ε! Συγγνώμη , ταλέντο σου ήθελα να πω``.

Ποτέ δεν τ` ακουν τα τραγούδια σου και μοιραία τα χλωρά καίγονται με τα ξερά, αποδεδειγμένα πια.

Παλιά αν τους άρεσες αναλάμβαναν οτιδήποτε χρειάζεται για να γίνει μια παραγωγή, στούντιο, μουσικούς, ενορχηστρώσεις, φωτογραφίες, εξώφυλλα και εσώφυλλα, προώθηση, ραδιοφωνικούς σταθμούς, συνεντεύξεις, τηλεοπτικά και όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει γνωστή μια τέτοια δουλειά.

Τώρα είσαι μόνος. Από τη μια καλύτερα βέβαια γιατί αυτοί οι μαλακες πολλές φορές κατέστρεφαν την εικόνα σου μαζί με τα τραγούδια σου με τις επιλογές τους. Παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά.

Όλοι θα πάρουν.

Τώρα το πας έτοιμο, χωρίς να χρειάζεται τίποτα. Είναι όλο πληρωμένο από τον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια και σου κάνουν και κριτική.

Τους ζητάς στο τηλέφωνο και βρίσκονται μόνο σε ραντεβού και συμβούλια με τον εαυτό τους.


Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page